0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Даноци 0.00
Завршено 0.00
МТВ 3539/000-466-18-80 P/S Резервоарот Заптивка (Мерцедес модели)

МТВ 3539/000-466-18-80 P/S Резервоарот Заптивка (Мерцедес модели)

DEN 1356.00
Това е достапна

Износот

Бројот бара по возило : 1 P/S Резервоарот Заптивка Печат Прстен серво Волан Резервоар За серво Волан Пумпа Одговара на следниве возила : Мерцедес-Бенц C230 (2006-2007), Мерцедес-Бенц C240 (2001-2005), Мерцедес-Бенц C280 (1998-2000 Година,2006-2007), Мерцедес-Бенц C300 (2008-2012), Мерцедес-Бенц C32 AMG (2002-2004), Мерцедес-Бенц C320 (2001-2005), Мерцедес-Бенц C350 (2006-2011), Мерцедес-Бенц C43 AMG (1998-2000 година), Мерцедес-Бенц C55 AMG (2005-2006), Мерцедес-Бенц CL500 (2000-2006), Мерцедес-Бенц CL55 AMG (2001-2004), Мерцедес-Бенц CLK320 (1998-2005), Мерцедес-Бенц CLK350 (2006-2009), Мерцедес-Бенц CLK430 (1999-2003), Мерцедес-Бенц CLK500 (2003-2006), Мерцедес-Бенц CLK55 AMG (2001-2006), Мерцедес-Бенц CLK550 (2007-2009), Мерцедес-Бенц CLS500 (2006), Мерцедес-Бенц CLS55 AMG (2006), Мерцедес-Бенц CLS550 (2007-2011), Мерцедес-Бенц E280 (2007), Мерцедес-Бенц E300 (2008-2009), Мерцедес-Бенц E320 (1998-2005), Мерцедес-Бенц E350 (2006-2011), Мерцедес-Бенц E430 (1998-2002), Мерцедес-Бенц E500 (2003-2006), Мерцедес-Бенц E55 AMG (1999-2006), Мерцедес-Бенц E550 (2007-2009), Мерцедес-Бенц G500 (2002-2008), Мерцедес-Бенц G55 AMG (2003-2011), Мерцедес-Бенц G550 (2009-2015), Мерцедес-Бенц GL450 (2007-2012), Мерцедес-Бенц GL550 (2008-2013), Мерцедес-Бенц GLK350 (2010-2012 година), Мерцедес-Бенц ML320 (1998-2003), Мерцедес-Бенц ML350 (2003-2011), Мерцедес-Бенц ML430 (1999-2001), Мерцедес-Бенц ML500 (2002-2007), Мерцедес-Бенц ML55 AMG (2000-2003), Мерцедес-Бенц ML550 (2008-2011), Мерцедес-Бенц R350 (2006-2011), Мерцедес-Бенц R500 (2006-2007), Мерцедес-Бенц S350 (2006), Мерцедес-Бенц S400 (2010-2012 година), Мерцедес-Бенц S430 (2000-2006), Мерцедес-Бенц S500 (2000-2006), Мерцедес-Бенц S55 AMG (2001-2006), Мерцедес-БенцS550 (2007-2011), Мерцедес-Бенц SLK280 (2006-2008), Мерцедес-Бенц SLK300 (2009-2011), Мерцедес-Бенц SLK32 AMG (2002-2004), Мерцедес-Бенц SLK320 (2001-2004), Мерцедес-Бенц SLK350 (2005-2012), Мерцедес-Бенц SLK55 AMG (права 2005-2011).Пакет Димензии : 10.16 cms (L) x 7.111 cms (W) x 0.254 cms (H).Пакет Количина : 1. Тип На Производ : Авто Дел.Земја На Потекло : Турција.

За стоката

Слична стока во категоријата